www.vasilk-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Вівторок, 16 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Васильківський район >> Новини району (ІІ квартал)
Урочисті проводи юнаків до лав Української Армії
Версія для друку Написати листа
Сьогодні, 13 травня 2016 року в Васильківській дитячій музичній школі відбулися урочисті проводи юнаків на службу до лав Збройних сил України.

Участь у заході взяли голова райдержадміністрації С.П.Літвінов, голова районної ради Т.Г.Мозгова, депутат обласної ради В.А.Дубовик, голова районної ветеранської організації І.І.Чубар, голова районної спілки учасників АТО Васильківського району С.В. Єжельов, начальник Управління пенсійного фонду у Васильківському районі О.О.Кравець, голови сільських та селищних рад, в.о. районного військового комісара Є.В.Самборський, духовенство, рідні та близькі призовників.
Урочисті заходи розпочалися з вітального слова голови РДА С.П.Літвінова, який поздоровив юнаків із цією важливою подією у житті та наголосив, що: «Боронити свою державу – є почесним обов’язком кожного громадянина України. Звертаюся до Вас з проханням серйозно поставитися до освоєння своєї військової спеціальності та бажаю Вам здоров’я, терпіння, витримки і вірності військовій присязі»
До цих побажань приєдналися голова районної ради Т.Г.Мозгова, депутат обласної ради В.А.Дубовик, голова районної спілки учасників АТО Васильківського району Єжельов С.В, які теж поздоровили юнаків, та побажали мудрості, та впевненості на цьому етапі свого життя, а головне не забувати батьків, а особливо матерів, частіше їм дзвонити.
Начальник Управління пенсійного фонду у Васильківському районі О.О.Кравець, від свого колективу подарувала молитву, кожному призовнику, та поповнення рахунку на мобільний телефон.
Голови сільських та селищних рад вручили подарунки юнакам, побажали «В добру путь!»
Зворушливим був виступ голова районної ветеранської організації І.І.Чубаря, який згадав свій життєвий шлях, що військову форму одягав тричі в житті, останній раз у далекому 1987, коли трапилася Чорнобильська трагедія. Зачитав юнакам вірш «Істина», від якого у присутніх забриніла на очах сльоза.
На мирну військову службу призовників благословив, настоятель Свято-Вознесенської церкви отець Володимир, та подарував кожному майбутньому захиснику ікону з молитвою.
Для майбутніх військових звучали музичні подарунки, пісні дарували вокалісти дитячої музичної школи, та народний колектив «Гармонія».
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор