www.vasilk-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 18 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Васильківський район >> Оголошення
30 вересня - День усиновлення
Версія для друку Написати листа
День усиновлення в Україні!

Святкування Дня усиновлення не випадково припало на день християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, що є символічним і надає віру в те, що кожна наша дитина буде виховуватися в родині, надію на об’єднання заради цього всього українського суспільства, плекання в душі кожного з нас великої мудрості і любові до дитини як найціннішого дару нашого життя.
Діти – плоди людської любові. Тому любов до них безвідносна. Вона – не плата за те, що вони зробили в житті, якими вони є, а умова їхнього розквіту і людяності. Але, на жаль, є діти, які з різних причин залишилися без батьків. Це діти – сироти, позбавлені батьківського піклування, підкинуті діти, діти, від яких відмовилися батьки. Вони можуть роками жити в будинку немовляти, дитячому будинку і не знати теплоти маминих долонь, батьківської уваги і турботи.
Проблема сирітства привертає все більшу увагу в усьому світі.
Це антигуманне, антиприродне явище може бути подоланим тільки шляхом влаштування дітей в сім’ї, створення атмосфери сімейного затишку, батьківської турботи, любові. Практика засвідчила, що навіть найкраще організоване суспільне виховання дітей – сиріт у державному закладі не заміняє виховання в сім’ї. Усиновлення є найкращою формою влаштування дітей.
Вітаємо Вас та громадян, які взяли на виховання у свої сім'ї дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з Днем усиновлення.
Якщо проблема сирітства дітей хвилює вас, звертайтеся в службу у справах дітей Васильківської РДА з хвилюючою Вас проблемою усиновлення.


Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор